🇷🇴🇷🇴🇷🇴Lovitura grea pentru sportul romanesc // Trei campioane mondiale vor sa se retraga!

Sportul romanesc e pe cale sa primeasca o lovitura grea, dupa ce trei sportive romance, campioane mondiale in acest an, intentioneaza sa se retraga!FB_IMG_1511174418558

Laura Oprea, Adelina Bogus si Mihaela Petrila, componente ale barcii feminine de 8 plus 1 la canotaj, se gandesc serios sa puna punct carierei sportive.

Cele trei acuza probleme de sanatate, iar sansele sa le vedem la Olimpiada de peste trei ani sunt aproape nule.

„Nu putem sa le fortam in nici un fel. E pacat insa ca se lasa la 24-25 de ani. Sunt probleme de sanatate, toti avem probleme, dar asta nu inseamna ca nu poti sa tragi un pic de tine”, a declarat presedintele Federatiei Romane de Canotaj, Elisabeta Lipa.

„De fiecare data trebuie sa o luam iarasi de la capat. E rau, dar nu avem ce sa facem”, a continuat aceasta.

La doar 23 de ani, Laura Oprea, strocul barcii Romaniei, a castigat, anul acesta, titlul european in doua probe: 8 plus 1 si doi rame.

„Am doua hernii, de vreo trei ani tot ma chinui cu infiltratii. Acum vreau sa fac ceva investigatii mai aprofundate, daca e nevoie chiar si de operatie. Am un inel rupt la coloana si de asta tot sunt probleme”, s-a plans Laura.

Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei, alcatuit din Ioana Vrinceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Mihaela Petrila, Iuliana Popa, Madalina Beres, Denisa Tilvescu, Adelina Bogus, Laura Oprea si Daniela Druncea, a castigat, la inceputul lunii octombrie, medalia de aur Campionatele Mondiale de canotaj din SUA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s