🇷🇴🇫🇷Grapini atac la Emmanuel Macron, după anunțarea acestuia, că o va susține pe Kovesi pentru funcția de procuror-șef european…

Europarlamentarul PSD Maria Grapini și-a ieșit din pepeni, după ce Emmanuel Macron a anunțat ca o va susține pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european .„Aud că Macron îi cere candidatului francez la funcția de procuror șef să se retragă. Păi se poate? Amestec în justiție? Cum poate să dispună un președinte unui cetățean să se retragă de la un concurs? Se poate ca francezii să nu-și susțină francezul? Ce treabă are un șef de stat cu un candidat pe persoană fizică? E ca și cum ar interveni președintele la un concurs pentru un candidat la un post la banca națională!”, a scris pe Facebook Maria Grapini, cunoscută deja pentru reproșurile făcute, pe ton ridicat, mai multor oficiali europeni.

„Și când aud jurnaliști care acuză guvernul României că o susține pe Kovesi… Nici nu trebuie să interfereze guvernele cu un concurs tehnic. Aud acum un liberal neinformat care spune că este o funcție pentru România! Alo! Este o funcție pentru Europa!”, a mai scris Maria Grapini.

Articol publicat de Doinița Fătu corespondent WordPress la Bruxelles

3 gânduri despre “🇷🇴🇫🇷Grapini atac la Emmanuel Macron, după anunțarea acestuia, că o va susține pe Kovesi pentru funcția de procuror-șef european…

  1. ar trebui sa fie o mandrie ca un procuror Roman este apreciat astfel in UE.si nu numai de Macron ci si de catre parlamentul European si Consiliul Europei.Asa ca cei invidiosi (mucles).Ea a reusit in baza nivelului de pregatire profesionala si nu dupa placul unora din tara.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s