🇷🇴🇪🇺Ponta atac la Cioloș, după ce fostul premier a blocat accesul Pro România în grupul politic pe care îl conduce la Bruxelles…

Victor Ponta s-a dezlănțuit la adresa lui Dacian Cioloș, după ce partidul Pro România nu a fost primit în grupul politic pe care îl conduce Cioloș la Bruxelles.Printre ironiile la adresa lui Cioloș, liderul Pro România lansează și o ipoteză politică despre cum ar putea reveni PSD pe cai mari în alegeri:

”Barna ne spune că dacă îl votăm Președinte o să îl pună iar pe Cioloș Prim Ministru/ având în vedere faptul că după magnifica Guvernare din 2016 a ajuns PSD la 46% aproape că îmi vine să îi urez “Succes”!”

Ponta își continuă delirul și îl ironizează pe Cioloș, fără să realizeze că se află în aceeași situație:

”1. Cioloș NU a fost ministru în Guvernul “Tăriceanu” susținut de PNL??? Hai că e “nou” în politică și le este și recunoscător lui Tariceanu si PNL

2. Cioloș NU a fost numit Comisar European numit de Băsescu și a devenit membru PPE?!? Încă unii pe care i-a “răsplatit”!

3. Ciolos nu a spus că trece la PES daca era nominalizat din nou în 2014 ca și Comisar? Hai că în final le-a dat țeapă și la PPE și la PES sș a ajuns la Macron ( deocamdată) – doar trei partide europene

4. Cioloș nu a fost nominalizat în 2015 ca Prim Ministru de Klaus Iohannis?!?! Acum a încercat să candideze la Prezidențiale contra lui Iohannis- și dacă nu a prins candidatura atunci îl susține pe Barna!!! Serios și recunoscător!”

Atacul lui Ponta continuă, „până și pe scena politică românească este greu să găsești pe cineva mai “vechi” și care a sărit atât de des și atât de repede dintr-o barcă în alta doar pentru a păstra dimensiunea “ciolanului” plătit din bani de la Bugetul Național sau cel European!”.

Articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s