🇷🇴Gabriela Firea: Intru în competiția internă pentru prezidențiale deoarece, PSD nu merge in “direcția bună”…

Gabriela Firea a declarat că intră în competiția internă pentru prezidențiale deoarece lucrurile nu merg în „direcția bună” pentru PSD și se teme că partidul va pierde alegerile prezidențiale și cele locale și parlamentare de anul viitor.”Am spus trei ani că nu candidez pentru că PSD avea candidat – domnul Dragnea. Și chiar nu aveam intenție să intru într-o competiție internă cu domnul Dragnea, care oricum avea toate instrumentele să câștige toate bătăliile interne așa cum se vede că si doamna premier are aceleași instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a câștiga orice bătălie.

E greu să lupți cu premierul care are toate mijloacele de convingere. Am intrat în competiție – candidat la candidatură – pentru că văd că lucrurile nu merg în direcția bună și pentru că mi-e teamă că vom pierde nu doar prezidențialele, ci și localele și parlamentarele.

Nu am vrut să fiu în situația când colegii îmi spuneau că sunt vanitoasă și mențin procentul de credibilitate din țară doar petru mine pentru la anul, la locale, și că nu sunt om de echipă”, a spus Gabriela Firea la România TV, potrivit Mediafax.

La rândul său, la același post de televiziune, primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele și soțul Gabrielei Firea, a spus că își retrage candidatura dacă primarul general va fi desemnat de PSD pentru cursa pentru Cotroceni.

Articol publicat de Emilian Ionescu

Un gând despre “🇷🇴Gabriela Firea: Intru în competiția internă pentru prezidențiale deoarece, PSD nu merge in “direcția bună”…

  1. Doamna Firea , felicitări pentru candidatura la președinție ,ar fi benefic pentru Romania și românii daca a-ți aduce public un bilanț a- l activității dumneavoastră de primar al capitalei . Nu mă interesează partidul la care sunteți înscrisă , valoarea profesională individuala pentru posturi republicane este mai mult de cîntărit , succes

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s