🇷🇴Vorica Dăncilă a dat bir cu fugiții la Sibiu, unde era așteptată de protestari!

Premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată, sâmbătă, la Sibiu, unde participă la Conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene, de câţiva protestatari. Pentru a-i evita, premierul a intrat în Centrul Cultural ”Ion Besoiu” pe o intrare secundară.Viorica Dăncilă şi alţi lideri social-democraţi au ajuns, sâmbătă, la Sibiu pentru a participa la Conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene.

Evenimentul are loc la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”, social-democraţii fiind aşteptaţi de aproximativ douăzeci – treizeci de protestatari.

Potrivit news.ro, osamenii au avut afişe pe care au scris mesaje împotriva PSD, împotriva ALDE, împotriva premierului şi au cerut demisia coaliţiei de guvernare. În plus, protestatarii au avut steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene.

”Demisia” şi ”Afară cu PSD din ţară” au scandat manifestanţii.

Pentru a-i evita pe protestatari, Viorica Dăncilă a intrat în clădirea în care are loc şedinţa pe una dintre intrările secundare.

Şedinţa se desfăşoară cu uşile închise, jurnaliştii fiind invitaţi să părăsească sala după prezentarea invitaţilor.

Anterior, la Târgu Mureş, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus că a aflat că la Sibiu conducerea partidului va fi aşteptată de vreo sută de persoane, „nu cu intenţii bune”, susţinând însă nu le este teamă.

„Eu vă garantez că suntem de neclintit, nu ne este teamă, nu vom face niciun pas înapoi, pentru că ştim că un pas înapoi al nostru este un pas înainte al altora. Vom ridica din faţa noastră orice obstacol”, a susţinut Dăncilă.

Articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s