🇷🇴Codrin Ștefănescu: Cu Barna, prezidențiabil și Cioloș premier, o să ne ia dracu’ pe toți!”

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a comentat decizia Alianței USR PLUS, unde s-a decis ca Barna sa fie candidatul pentru prezidențiale, iar in cazul in care Barna ar deveni președinte, Cioloș, ar fi numit premier.”Sistemul și-a anunțat astăzi decizia. Barna candidat la prezidențiale și Cioloș premier! Totul decurge conform planului trasat. Ca să ne ia dracu’ pe toți!”, a fost reacția lui Codrin Ștefănescu la anunțul candidaturii în tandem al liderilor USR și PLUS.

Pesedistul reacționase anterior și la anunțul că Macron o va susține pe Kovesi la funcția de procuror șef european, în aceiași termeni duri:

”Klaus e fericit! Foarte fericit! Șeful său Macron l-a anunțat că va retrage imediat candidatura procurorului francez ca să-i facă loc Codruței. Ca sa nu-l încurce cumva “mama cătușelor” cu vreo candidatură surpriză la prezidențiale. Ca să fie bine, ca să nu fie rău! Poți să nu-i spui “sărut-mâna” unui astfel de Șef? Păi, nu poți!”, conchide fostul secretar general al PSD.

Articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s