🇷🇴☔️⛈Început de săptămâna cu ploi și temperaturi in scădere…

Vremea luni va fi mai răcoroasă decât în zilele precedente. Astfel că temperaturile vor scădea de la valoarea de 33 de grade, valoarea înregistrată în zilele precedente, până undeva în jurul valorii de 27-28 de grade Celsius.În zonele de câmpie, în Lunca Dunării, dar și pe litoral sunt așteptate ploi, însă acestea vor fi de scurtă durată. Cel mai cald va fi în sudul și sud-estul țării. Aici temperaturile se vor încadra între valorile de 30-31 de grade Celsius.

La munte temperaturile maxime vor ajunge până la valoarea de 26 de grade Celsius. Aici sunt așteptate și ploi, spre seară, informează ANM.

Vremea 5 august 2019 în Țară

Vremea luni va fi mai răcoroasă decât în zilele precedente. Astfel că temperaturile vor scădea de la valoarea de 33 de grade, valoarea înregistrată în zilele precedente, până undeva în jurul valorii de 27-28 de grade Celsius. În zonele de câmpie, în Lunca Dunării, dar și pe litoral sunt așteptate ploi, însă acestea vor fi de scurtă durată.

Cel mai cald va fi în sudul și sud-estul țării. Aici temperaturile se vor încadra între valorile de 30-31 de grade Celsius.

La munte temperaturile maxime vor ajunge până la valoarea de 26 de grade Celsius. Aici sunt așteptate și ploi, spre seară.

Vremea 5 august 2019 în București

În capitală vremea va fi caldă, valorile termice vor ajunge până la 29 de grade Celsius. Spre seară și în capitală sunt așteptate ploi.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s