🇪🇬💥💥Egipt: Cel puțin 17 morți în urma unei explozii în fața spitalului din Cairo…

Ministrul Sănătății al Egiptului a indicat că echipele de salvare continuă să caute alte cadavre care ar fi căzut în râul Nil după explozie.Cel puțin 17 persoane au murit și 32 au fost rănite duminică într-o explozie a mai multor vehicule în fața Institutului Național al Cancerului din Cairo.

Ministrul egiptean al Sănătății, Hala Zaid, a declarat la o conferință de presă că numărul morților ar putea crește, deoarece cinci din numărul total de răniți sunt în stare critică și cel puțin 54 de persoane au fost transferate de la spitalul de cancer la alte centre de Sănătate din zonă.

Potrivit agenției de stat MENA, explozia s-a produs atunci când un vehicul s-a ciocnit cu alte mașini care se aflau pe loc, provocând un incendiu care a afectat o parte a spitalului.

Potrivit Ministerului de Interne, explozia a izbucnit de la o sticlă de oxigen care se afla într-unul dintre vehiculele implicate în accident.

Explozia a provocat un incendiu care s-a răspândit pe teritoriul Institutului, situat în centrul capitalei egiptene. Oficialul egiptean pentru sănătate a spus că ambulanțele au fost trimise la institutul de cancer pentru a continua transferul pacienților în alte spitale.

El a adăugat că echipele de salvate continuă să caute alte corpuri care ar fi căzut pe râul Nil, care se află în fața centrului de sănătate.

Procuratura generală a trimis o echipă de anchetă la locul incidentului pentru a începe ancheta în urma căruia ca fi stabilit cauzele accidentului.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s