🇷🇴Cruzime fără margini la Petroșani! Un cățeluș a fost ucis, după ce i-a fost tăiată coada și i-au fost aplicate lovituri cu picioarele în cap…

Cruzimea de care dau dovadă unii indivizi față de semenii lor, dar și față de animale, pare a nu mai avea limite.O brută cu două picioare a tăiat coada unui câine, căruia i-a aplicat mai multe lovituri cu picioarele în cap. Cazul revoltător a fost semnalat de către o tânără din Petroșani care a încercat să îl salveze pe câinele fără adăpost.

Tânăra a postat pe pagina sa de socializare câteva imagini revoltătoare, care îl prezintă pe bietul câine agonizând, după ce un individ fără pic de compasiune față de tot ce îl înconjoară, l-a mutilat pe câine.Fata intenționa să îl ducă la o clinică veterinară din Târgu Jiu, însă rănile câinelui au fost mult prea grave.

„Cățelul este cu mine și mâine mă duc cu el la clinica veterinară din Târgu Jiu! S-a refugiat într-un magazin din Petroșani după ce un idiot care a făcut pe măcelărul i-a tăiat coada și i-a aplicat și câteva picioare în cap, pentru a fi sigur că nu va rezista. Ei bine, nenorocitule va supraviețui pentru că e pe mâinile mele acum și tot ce îți doresc e să suferi măcar 2% din cât suferă acest suflet nevinovat. Mi-e scârbă de tine! Pe zi ce trece suntem tot mai răi… banii sunt singurul leac al unor oameni, spun asta cu orice risc”, a scris Corina Mihaela pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp după , fata a postat mesajul: „A murit! Drum lin și colorat, puiule! Sper sa ne ierți…”.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la acest caz şi efectuează cercetări, pentru a-l indentifica pe cel care l-a omorât pe câine.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s