🇷🇴Mama Luizei Meleancu: ”Am fost umiliți! Luiza nu e moartă, sunt oase de animal”

”Săptămâna trecută am vorbit ultima dată cu anchetatorii. Marți ne-au spus că Dincă a omorât fetele. Atunci au luat contact cu noi ultima dată. S-a găsit rucsacul, am fi vrut să mergem acolo să îl recunoaștem.Despre oasele din pădure am aflat de la anchetatori. Sufletul meu spune că aș vrea să trăiască Luiza. Am fost umiliți. Am fost tratați cu indiferență”, a spus mama Luizei.

”Trăim cu speranța că nu sunt oasele Luizei”, a spus bunicul fetei.

”Cred că Luiza mai trăiește. Fata mea, vreau să vină acasă. Nu cred că Luiza e moartă, că nu sunt oaselei ei. Sunt oase de animal. Nu pot să trăiesc fără ea. Nu știu cum să fac asta”, a mărturisit bunica Luizei.

Gheorghe Dincă a fost dus în pădurea de lângă locuința lui, în care au fost găsite osemintele. Criminalul a fost adus de polițiști, înconjurat de anchetatori și mascați. 

La fața locului, Dincă părea că le arăta ceva criminaliștilor. E vorba de o recunoaștere în teren, așa cum o numesc polițiștii. 

Urmează să se stabilească dacă osemintele găsite sunt umane sau nu. Monstrul din Caracal a spus că acolo ar fi aruncat rămășițele Luizei Melencu, după ce ar fi incendiat-o. 

Redactor Robert Bălan articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s