🇷🇴Poliția română din nou in acțiune! Fată plină de sânge, ignorată de doi polițiști din Galați, care nu au coborât din mașină!

În timp ce polițiștii rămân în mașină, mai multe persoane se apropie de fată și o întreabă ce are. Ei insistă ca tânăra să le vorbească pentru a o putea ajuta. Un bărbat se arată revoltat și spune că va suna la salvare.Bărbat: „O lăsăm așa pe stradă? Chiar așa nu se poate așa ceva. Dă, mă, telefonul!”.

Alt martor: „Lasă, mă, că sună ei acuma”

Femeie: „O fi bolnavă..”

Bărbat: „Să nu-ți fie rușine. Ai hemoragie, fetițo!”

Femeie: „Poți să cazi din picioare, mori aici. În halul ăsta nu există!”

Persoana care a realizat filmarea a anunțat pe Facebook că a vizitat-o pe tânără la spital și spune că aceasta a fost violată.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu (unul dintre agenții wbc) am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții ei neputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată.

Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se află ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție! Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, a scris Doro Yola pe Facebook.

Anchetă la IPJ Galați

Cazul a ajuns în atenția Inspectoratului de Poliție Județean Galați, care a deschis o anchetă. Fata a fost transportată la spital, iar un raport va stabili dacă a fost victima unei infracțiuni.

„Conducerea I.P.J. Galați a dispus, încă de ieri, declanșarea cercetării disciplinare față de cei doi polițiști, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Sonia Ivănescu

Un gând despre “🇷🇴Poliția română din nou in acțiune! Fată plină de sânge, ignorată de doi polițiști din Galați, care nu au coborât din mașină!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s