🇷🇴Polițiștii din Caracal, erau deranjați de orice cetățean care le cerea ajutorul. O prietenă a Luizei care a apelat la 112 a fost bruscată de polișiști…

Polițiștii din Caracal se pare că erau deranjați de orice cetățean care le cerea ajutorul. Izabela Biră, 15 ani, din comuna Dioști, prietenă a Luizei s-a despărțit de prietenul ei, dar acesta a devenit violent și după mai multe amenințări a încercat să intre peste fată în casă, spărgând ușa. Fata a sunat de 2 ori la Poliție, dar agentul a ameninat-o că-i dă amendă dacă mai sună.Potrivit Libertatea, după moartea tatălui, Izabela a întrerupt relația cu un tânăr de 22 de ani din sat, pe nume Radu Constantin Alexandru.

„Devenise gelos și mă bătea. După ce m-am despărțit de el, a început să mă amenințe că mă omoară. L-am blocat pe Facebook, nu i-am mai răspuns la mesaje, dar el continua să trimită amenințări prietenelor mele, zicându-le să mi le transmită”, spune fata.

Tânărul chiar a încercat să spargă ușa cu parul, însă nu a reușit decât să rupă clanța. Fata a sunat la 112 să reclame fapta, însă nici după o oră nu a apărut nimeni. Izabela a sunat încă o dată și a apărut un echipaj după o oră jumătate. Polițiștii erau supărați că am sunat de două ori. Se răsteau la mine: vrei să îți dăm amendă? De ce suni de două ori?”, spune Izabela.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s