🇷🇴Un bărbat de 34 de ani a abuzat sexual două minore, de 8, respectiv 10 ani, fiicele concubinei sale…

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Deva a fost reținut de polițiștii din județul Cluj, fiind acuzat că a abuzat sexual două minore, de 8, respectiv 10 ani, fiicele concubinei sale, împreună cu care locuia în comuna Mănăstireni.Mai mult, deveanul mai este acuzat și că ar fi încercat să profite și de sora minoră a concubinei sale. Bărbatul a profitat, se pare, de faptul că femeia împreună cu care conviețuia avea probleme cu alcoolul.

Cel care a aflat despre ororile la care copilele au fost supuse de mai multe ori a fost tatăl fetelor, căruia chiar micuțele i-au povestit. Terifiat de cele auzite, bărbatul i-a alertat pe polițiști,care l-au reținut în scurt timp pe agresor. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, „la data de 2.08. a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați cu privire la o agresiune sexuală. În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanți ai DGASPC Cluj, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore – fiicele concubinei sale. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani. Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală”.

Arestat pentru 30 de zile

Deveanul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Huedin, cu propunere de arestare preventivă.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului R.M., cercetat pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală în formă continuată şi tentativă la viol în formă continuată, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 03.08.2019 şi până la data de 01.09.2019, inclusiv”, se arată în soluția dată de Judecătoria Huedin.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Ghicioi Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s