🇷🇴Avocatul Luizei, dat afară de la percheziții pentru că și-ar fi făcut un…selfie în curtea criminalului!

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a fost dat afară, miercuri, din curtea criminalului Gheorghe Dincă, unde au loc percheziții, pentru că și-a făcut un…selfie, potrivit g4media.ro.Procurorii DIICOT intenționează chiar să-i facă lui Pop o sesizare la Baroul București pentru gestul său, iar consecința ar putea fi o amendă judiciară.

La ieșirea din casă, Pop a fost întrebat de jurnaliști de ce și-a făcut fotografie, iar explicația sa a fost că era haios combinezonul criminaliștilor. Surse spun că avocatul și-a făcut singur o poză, în timp ce el susține că un criminalist l-ar fi fotografiat.

“Am cerut şefului de aici, şefului criminaliştilor, să îmi facă o fotografie în faţa unui cort cu prelata trasă şi mi-au făcut dânşii o fotografie în faţa prelatei. Pentru combinezonul acela. (…) Am cerut voie şefului criminaliştilor să îmi facă o poza în combinezonul acela pentru că era haios, ştiţi?! Şi dânşii mi-au făcut o poză la o prelată, deci nu se vede nicio frunză!”, a afirmat Pop.

De altfel, de când a preluat cazul Luizei, avocatul Tonel Pop a lansat o serie de informații contrazise de anchetatori. Spre exemplu, Pop a vorbit despre posibilitatea ca Dincă să fi făcut mai multe victime pentru că și-ar aminti de fete după luni, nu după numele lor.  De asemena, Pop a mai acuzat și că sacul cu rămășițele ce par a fi umane, găsit lângă o lizieră, ar fi fost “plantate”.

Pop susține că, în mod ilegal, procurorul de caz îi interzice să participe la cercetările efectuate pe proprietatea lui Dincă.

„Sunt rugat să dispar din acea zonă. Nu este normal, există o ordonanţă dată de un alt procuror care instrumentează cazul prin care mi s-a permis să iau parte la toate actele de cercetare de la faţa locului sau din altă locaţie. Probabil pentru că nu îi convine poziţia mea faţă de dânsul, încearcă să blocheze accesul meu direct şi indirect spre a cunoaşte ce s-a găsit acolo. În continuare, nu s-au făcut alte săpături, gropi, s-au găsit fragmente de oase şi alte corpuri delicte, dar procurorul de caz prezent la faţa locului îmi interzice în mod ilegal, găseşte pretexte, încearcă să îmi facă anumite capcane pentru a mă intimida astfel încât să nu cunoaştem nici noi, nici familia, nici presa ce se întâmplă acolo.

Am plecat de acolo pentru că mi-a interzis printr-un psiholog, care îi spunea mamei Luizei să deseneze rucsacul Luizei, într-un mod absolut penibil. El se interferează într-un adjunct al procurorului şi dă dispoziţii. Eu trebuie să sun procurorii de la Bucureşti, care să îl sune pe cel de aici, ca să facem ceva. Procurorul m-a invitat atunci să vin la dânsul la Poliţia Locală, să discutăm, dar să nu cumva să pătrund în câmpul în care se fac cercetări. Atunci la ce mai sunt aici, dacă nu am voie? Am o ordonanţă prin care mi se permite!”, a declarat Tonel Pop.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Carmen Avram Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s