🇷🇴Cazul Caracal – Avocatul familiei Melencu: „Cenuşa şi oasele au fost puse de curând acolo. Sacii erau curaţi”…

Avocatul familiei Melencu a analizat probele găsite de anchetatori prin pădure, respectiv cenuşa şi rămăşiţele care se presupune că ar aparţine Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie.Avocatul este convins că rămăşiţele au fost proaspăt puse acolo de cineva, pentru că nu ar fi avut cum să se mai vadă probele după atâta timp.

„Este o problemă. Din punctul meu de vedere, acele probe puteau fi alterate foarte ușor. Eu sunt foarte mirat, cum după atâtea ploi, cenușa și oasele erau la suprafața ierbii. Să ne înțelegem, nu erau în saci. Deci osemintele și cenușa nu erau în saci. Erau pe iarbă, răsturnate, iar sacii erau la câţiva metri aruncaţi.

Deci, el a scuturat sacii, după care i-a aruncat mai departe. Prin ploile respective, unele torențiale, chiar mici inundații, normal că acea cenușă, știm și noi, se împrăștie, se diluează, se duce, ar fi putut fi chiar îngropată şi să crească vegetaţia peste acea cenuşă.

Eu am suspiciunea că acolo nu au fost puse aceste probe la momentul când susţine el, ci eu cred că au fost puse foarte recent.

Iar când vom analiza filmările şi probele, iar sacii erau curați. Păi dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curați, nu aveam cenușa aceea la suprafață. Părea proaspăt aruncată acolo, iar sacii nu erau curaţi. Erau plini de ploaie, de nămol”, a spus avocatul Tonel Pop, la România TV.

Redactor Robert Bălan articol publicat Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s