🇬🇧Olivia Newton-John, a declarat ca suferă metastază și nu știe cate zile mai are de trăit!

Actrița iconică din Grease, Olivia Newton-John, la 70 de ani, a dezvăluit că nu știe cât timp a mai are de trăit, dezvăluirea a fost făcută într-un interviu la emisiunea de televiziune australiană 60 de minute.Este a treia oară când actrița luptă împotriva cancerului de sân. Acum Olivia a confirmat că boala a ajuns în stadiul patru, metastaza, adică accentul cancerigen s-a răspândit în alte părți ale corpului.

Olivia a dezvăluit în timpul interviului de duminică că există șanse foarte mici de a învinge aceasta boala, deoarce se afla ce se află deja în faza a 4-a de cancer.

Actrita a mărturisit că preferă să nu știe cât timp estimează medicii că mai are de trăit, deoarece ar fi devastator pentru ea.

„Când vi se oferă un diagnostic de cancer sau un diagnostic al unei alte boli terminale, vi se oferă brusc timpul ramas pana la tragicul final. Dacă credeți în statistici, le veți face să se realizeze. Dacă cineva spune: „Aveți șase luni de trăit”, cel mai probabil vă veți conforma, pentru că credeți în asta. ”

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Ghicioi Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s