🇮🇹🇷🇴Caz şocant in Italia: O româncă a fost ucisă şi incendiată de nepotul ei. Acesta a ispăşit doar un an de închisoare…

Cel care a ucis-o pe românca Nicoletei Caciula a primit o reducere a pedepsei, de 4 ani și 10 luni de închisoare.Nepotul femeii, Daniel Căciulă, a fost declarat semi-infirm mintal, iar pedeapsa sa a fost renegociată la peste un an după crima care a avut loc în Brunico, scrie publicaţia italiană rainews.it

Potrivit raportului consultantului procurorului, tânărul român de 22 de ani și-a ucis ruda de 46 de ani într-o încercare de autoapărare și nu a avut intenția de a o asasina pe mătușa sa.

Pe 17 iulie 2018, în urma unei altercaţii cu femeia, aceasta a fost sugrumată cu un cablu electric în apartamentul ei din Brunico, unde criminalul a provocat și un incendiu înainte de a fugi.

Avocatul Angelo Polo, precum şi un examen psihiatric au stabilit infirmitatea mintală a tânărului, precum şi faptul că prezintă un grad de periculozitate atenuat.

Acuzația iniţială a fost de omucidere voluntară, crimă pentru care putea risca pedeapsa cu închisoarea de la 21 de ani până la închisoare pe viață. Crima a fost declasificată ca fiind neintenționată.

Pe 4 august, tânărului, care a fost arestat după 25 de zile de anchetă, i s-a redus pedeapsa la 4 ani și 10 luni de închisoare.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Anton Cristian Petrea corespondent WordPress Italia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s