🇷🇴In timp ce Alexandra era căutată de o țara întreaga, Magistratii și procurorii din Olt, participau la party cu animatoare de lux!

Mai mulţi procurori şi judecători din Olt nu au ţinut cont de tot scandalul provocat de tragedia de la Caracal şi au organizat o petrecere de pomină la care s-au cheltuit aproximativ 4.500 de euro doar pe alcool, conform „Observ Tot”.Petrecerea a avut loc pe data de 3 august 2019 în plin scandal cu cei din Caracal, conform sursei citate, în plină anchetă privind incapacitatea autorităţilor de a interveni când Alexandra Măceşanu a sunat la 112 pentru a cere sprijin după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă.

Petrecerea a fost organizată şi plătită de un procuror din Dolj, care şi-a aniversat ziua de naștere pe pontonul de lux din localitatea Dubova, în județul Mehedinți. Acesta susţine că la petrecere nu au fost prostituate, ci animatoare.

„Pe 5 august am împlinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sărbătorit ziua, la Dubova, însă departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barcă nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viaţă ale apropiaţilor mei şi câteva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Mai mult decât atât, costul băuturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumătate din cei 20 de invitaţi prezenţi nu au consumat alcool. În plus, spre finalul petrecerii ne-am udat cu apă, în glumă, aşa cum se observă şi pe filmare.

Este prima oară în viaţa mea când îmi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta, am avut în jur de 20 de invitaţi”, a declarat procurorul pentru Cancan.

Mai mulţi procurori şi judecători din Olt au făcut o mare petrecere de 5.000 de euro pe un ponton de lux la Dunăre.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Carmen Avram Ionescu

Un gând despre “🇷🇴In timp ce Alexandra era căutată de o țara întreaga, Magistratii și procurorii din Olt, participau la party cu animatoare de lux!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s