🇷🇴10 August – Protest Diaspora: Peste 250.000 de mii de persoane vor participa la Protest!

Organizatorul protestului de sâmbătă, 10 august, Tommy Tomescu, a declarat că se așteaptă ca numărul celor care vor veni în Piața Victoriei să fie un sfert de milion.Tomescu mai spune că se vor institui filtre la intrările în Piață, ca să nu se intre cu obiecte contondente.

„Ne așteptăm la un număr de aproximativ un sfert de milion de români în Piața Victoriei, sâmbătă, pe 10 august. Având în vederea amploarea manifestației, ni s-a spus că asistența medicală va fi asigurată de Departamentul pentru Situații de Urgență. Va fi o zi călduroasă și îi rugăm pe toți românii prezenți în Piață să vină cu o sticlă cu apă la ei. Vor fi asigurate și toalete”, a anunțat în cadrul unei conferinșe de presă, Tommy Tomescu, organizatorul protestului de sâmbătă din Capitală. Intrarea în PIață se va putea face după ora 14.00, iar mitingul este programat a fi la ora 20.00.

La mitingul din 10 august 2018, jandarmii au intervenit în forță și au fost rănite 700 de persoane. Conducerea jandarmeriei a fost pusă sub urmărire penală însă nimeni nu a răspuns până în prezent.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Carmen Avram Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s