🇷🇴Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, AMENINȚĂ Diaspora: Nu este exclus să vă mai batem o dată pe 10 august!

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, AMENINȚĂ Diaspora: Nu este exclus să vă mai batem o dată pe 10 august!Baronul de Vrancea Marian Oprișan a dat de înțeles în ședința Consiliului Județean de ieri că românii care vor participa pe 10 august la mitingul Diasporei din Piața Victoriei ar putea lua bătaie.

Întrebat despre impactul bugetar al unor modificări dintr-un proiect de hotărâre, Oprișan a dus discuția într-o direcție care nu avea legătură cu proiectul: „Și cei 70.000 de vrânceni (n. r. – plecați din județ în ultimii 25 de ani) au tot probleme de handicap și asistați sociali dacă am înțeles bine intervenția anterioară a unui consilier”, a spus Oprișan, după care vicepreședintele CJ Ionel Celmare (ALDE) i-a spus că în sală este prezent la ședință și Ovidiu Burdușa (n. r. – consilier PNL care locuiește în Diaspora).

După două replici scurte între cei doi, Oprișan i-a transmis că pe 10 august are posibilitatea în Piața Victoriei să mai comenteze, nu în plenul CJ. „Dacă nu ne mai bateți o dată”, i-a răspuns Burdușa, la care Oprișan a adăugat: „Dar ce credeți că este exclus?”. După acel moment, toți consilierii PSD și ALDE au început să râdă, deși gravitatea spuselor lui Oprișan fusese evidentă.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Carmen Avram Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s