🇷🇴Liviu Dragnea atacă PSD din spatele gratiilor de la Rahova!

Fostul lider al formațiunii a depus la Tribunalul Bucureşti o solicitare prin care cere anularea alegerii Vioricăi Dăncilă in functia de preşedinte al partidului şi a lui Mihai Fifor in cea de secretar general.Solicitarea a fost admisa în principiu de instanţă, ceea ce ar putea complica si mai mult situatia Partidului Social Democrat. 

Dragnea contestă conducerea aleasă Dăncilă (președinte), Teodorovici (președinte executiv) și Fifor ( seretar general), motivând că este ilegală și nestaturară deoarece s-a făcut în baza statutului votat în același congres, 29 iunie, dar neinscris la Tribunalul Bucuresti, potrivit unor surse din presă.

Procesul programat astăzi pentru ora 8.30 a dar câștig de cauza fostului lider socialist , iar când i-a venit rândul, în jurul orei 10, cei din PSD s-au trezit că fostul președinte al partidului, Liviu Dragnea, a depus două cereri de intervenție în acest dosar, una fiind cea vizând noua conducere, iar alta referitoare la organizația PSD Teleorman.

Problema apărută la Tribunal a creat panică în partid, premierul Viorica Dăncilă la chemat de urgență la Guvern pe Florin Iordache.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s