🇺🇸🇺🇦Donald Trump îl așteaptă la Casa Albă pe noul preşedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski!

Donald Trump a declarat vineri că noul preşedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost invitat la Casa Albă, şi că va efectua o vizită în SUA foarte curând, relatează Reuters.Într-o întâlnire cu reporterii acreditaţi la Casa Albă, preşedintele american a spus că el crede că Zelenski este „un tip foarte rezonabil” şi că el ar putea să ajungă la o înţelegere cu şeful statului rus, Vladimir Putin.

„Aşteptăm cu nerăbdare o întâlnire cu el. Cred că el va ajunge la o înţelegere cu preşedintele Putin. El a fost deja invitat la Casa Albă şi doreşte să vină.Cred că va veni. Este o persoană foarte raţională, îşi doreşte pacea în Ucraina. Cred că va veni foarte curând”, a afirmat Donald Trump. Fost actor de comedie şi vedetă a unui sitcom de televiziune, Volodimir Zelenski a fost învestit în funcţia de preşedinte al Ucrainei în luna mai.

Potrivit presei de la Kiev, însărcinatul cu afaceri american în Ucraina, William Taylor, anunţase anterior că se pregăteşte o vizită oficială a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski în Statele Unite.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Andrei Marian Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s