🇷🇴🥺Mamă Monstru la Botoșani! O tânără de 19 ani, și-a ucis pruncul nou-născut și l-a aruncat la toaletă!

O tânără de 19 ani din județul Botoșani este acuzată că și-a ucis pruncul nou-născut.Anchetatorii încă nu știu ce s-a întâmplat cu exactitate, asta pentru că fata este internată la Maternitate pe Secția de Reanimare, iar prietenul ei și părinții acestuia spun că nici măcar nu știau de sarcină. Pe corpul fătului au fost găsite multiple urme de violentă, el fiind aruncat în toaleta din curtea locuinței.

Medicii legiști au misiunea de a află cu exactitate dacă fetiță s-a născut la termen și în ce mod a murit.

Potrivit anchetatorilor, fata de 19 ani a fost internată la Maternitatea Botoșani, aceasta prezentând semnele unei sarcini recente, iar în paralel, în dimineața aceleiași zile, la domiciliul familiei concubinului acesteia, a fost identificat în toaleta din curte, cadavrul unui făt care prezența multiple urme de violentă.

Anchetatorii au reușit să afle că tânăra nu este din aceeași localitate și a fost plecată o perioadă la muncă în străinătate. Ei iau în calcul să fi rămas însărcinată acolo, iar când a ajuns acasă la prietenul ei, să fi încercat să scape de sarcină.

Prietenul femeii le-a spus polițiștilor că ea a ieșit afară dimineață, în jurul orei patru, iar când s-a întors era plină de sânge. Au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul unui echipaj medical, care a preluat-o și au transportat-o la Maternitatea Botoșani.

După ce starea ei de sănătate se va îmbunătăți,  anchetatorii vor vorbi cu ea, pentru a afla mai multe detalii. La momentul actual, până la elucidarea împrejurărilor în care a survenit decesul, s-a înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Carmen Avram Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s