🇷🇴Ludovic Orban șeful campaniei PNL pentru Prezidențiale!

Ludovic Orban a fost numit, luni, şef de campanie al PNL pentru alegerile prezidenţiale, au afirmat surse din interiorul partidului. Liderul PNL urmează să aibă consultări cu Klaus Iohannis în privinţa echipei de organizare a campaniei electorale pentru un nou mandat la Cotroceni.Liberalii au decis, luni, în Biroul Executiv Naţional, ca Ludovic Orban să conducă echipa de campanie a PNL pentru alegerile prezidenţiale. Propunerea aparţine chiar liderului PNL, care l-a numit, totodată, pe Robert Sighiartău, şef-adjunct în organizarea campaniei electotrale pentru un nou mandat la Cotroceni al lui Klaus Iohannis.

Decizia urmează să fie votată şi în Biroul Permanent Naţional al PNL, şedinţă care a început de la ora 12:30.

„S-a decis în Biroul Executiv ca Ludovic Orban să fie şef de campanie la alegerile prezidenţiale, iar Robert Sighiartău adjunct”, au afirmat surse din interiorul partidului, citate de Medifax.

Sursele citate au adăugat că Ludovic Orban urmează să se consulte cu Klaus Iohannis înainte de a stabili ce liberalii vor mai face parte din echipa de campanie.

Campania electorală pentru primul mandat al lui Klaus Iohannis la Cotroceni a fost condusă de Vasile Blaga, care în prezent este europarlamentar PNL.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s