🇷🇴Pe când și obiectiv strategic pentru Constructia unui spital de Arși in Capitală?

Guvernul adoptă în şedinţa de luni noi măsuri în vederea realizării „Cartierului pentru Justiţie”, a declarat premierul Viorica Dăncilă. „În şedinţa de astăzi adoptăm noi măsuri în vederea realizării ‘Cartierului pentru Justiţie’, un proiect aşteptat de mult timp şi care reprezintă una din măsurile asumate prin programul de guvernare 2018 – 2020. Printr-o hotărâre de Guvern aprobăm programul de reconversie funcţională a acestui obiectiv de investiţii cu potenţial strategic pentru dezvoltarea Capitalei.

De asemenea, mandatăm Ministerul Justiţiei să iniţieze demersurile pentru efectuarea procedurilor de expropriere, proiectare şi execuţie necesare pentru demararea acestui proiect”, a spus Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern. 

Ea a adăugat că acest „Cartier pentru Justiţie” va asigura sediile instituţiilor aparţinând sistemului judiciar, iar schema funcţională a acestuia va avea în vedere regruparea spaţiilor destinate instanţelor de judecată şi Parchetelor de pe lângă acestea, cu sediul în Bucureşti, precum şi a altor instituţii din sistemul judiciar. 

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s