🇷🇴Dăncilă la Craiova: Împreună, mergem înainte. Împreună, suntem puternici!

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, aflată marți la Craiova, a declarat, într-o conferinţă de presă, că a văzut la Craiova, „oameni plini de viață, oameni care simt pulsul comunității și care sunt hotărâți să stea lângă PSD și să se implice cu toată forța în bătălia electorală din toamnă. Împărtășim viziunea și credința într-o Românie mai bună”Premierul a mai spus că trebuie luptat împotriva corupţiei, dar şi împotriva criminalităţii. Întrebată dacă este mulţumită de cum decurge ancheta de la Caracal, Viorica Dăncilă a spus: „Ancheta este făcută de DIICOT, nu pot spune eu dacă sunt mulţumită sau nemulţumită. Pentru mine este important să iau toate măsurile ca cei vinovaţi să plătească, este important să aduc din punct de vedere legislativ acele elemente astfel încât fie că vorbim de Ministerul Justiţiei, fie că vorbim de situaţiile de urgenţă, fie că vorbim de Ministerul Afacerilor Interne, să avem aceste reglementări pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple”.

Ea a mai spus că sunt deja pregătite ordonanţe pentru reglementarea situaţiilor de urgenţă.

„Pentru mine este important ca să avem un adevărat război împotriva criminalităţii, trebuie să luptăm împotriva corupţiei – foarte corect, dar trebuie să luptăm şi împotriva criminalităţii. Este foarte important ca pe viitor să am o campanie susţinută împotriva traficului de persoane şi să aduc alături de mine pe toţi cei care vor să ducem această luptă. Este important ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple şi pentru acest lucru cred că ca ar trebui să existe un consens la nivel naţional. Nu este corect, nu este uman, nu este de acceptat ca pe o tragedie să încercăm să venim cu elemente politice, să încercăm să politizăm un astfel de eveniment tragic”, a susţinut Dăncilă.

„O energie incredibilă astăzi, la Craiova! Am văzut oameni plini de viață, oameni care simt pulsul comunității și care sunt hotărâți să stea lângă PSD și să se implice cu toată forța în bătălia electorală din toamnă. Împărtășim viziunea și credința într-o Românie mai bună.

Felicitări, Claudiu Manda, pentru un nou mandat în fruntea PSD Dolj! Felicitări, Lia Olguta Vasilescu, pentru toată munca depusă în Guvern și pentru comunitatea locală!

Împreună, mergem înainte. Împreună, suntem puternici!”, a scris Dăncilă pe Facebook.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s