🇷🇴După ce au stat fără lumină mai bine de 24 de ore, mii de timișoreni rămân fără apă caldă!

Nu va curge apă caldă, marţi, la robinetele a mii de locatari din zona Modern.În vederea remedierii unei defecțiuni tehnice la rețeaua primară, COLTERM va întrerupe furnizarea apei calde la PT 27 și 20, 71, 72, 73, 74, 74A și 75 marți, 13 august, între orele 8-17.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Baader, Golescu, Înfrățirii, Take Ionescu, Tapia, Dorobanților, Geneva, I. Gozna, Lorena, Lugojului, M. Kokalniceanu, Renașterii, Bărnuțiu, S. Micu, Tibiscum şi Topologului.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă  perioadă de timp, de aceea li se recomandă locatarilor evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

Mii de oameni au ieșit în stradă la Timisoara, după ce au rămas de mai bine de 24 de ore fără curent! Totul din pricina unei avarii subterane care a lăsat zeci de blocuri din Calea Lipovei fără curent electric.

Oamenii au blocat în seara zilei de luni intersecția cu Sfintii Apostoli Petru și Pavel. La fata locului au intervenit polițiștii și jandarmii, iar traficul în zona a fost dat peste cap.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s