🇷🇴🇪🇸Spania: Un cuplu de români au fost arestati in Valencia, după ce au obligat o femeie sa se prostitueze!

Victima a fost captata în România sub promisiunea unei munci decente, cu condiții economice bune.Poliția Națională a arestat un cuplu de naționalitate română, presupus dedicat traficului de persoane, în scopul exploatării sexuale la Benigánim (Valencia), eliberând o femeie de aceeași naționalitate care a fost prostituată pe o autostradă din municipiu.

Victima a suferit un control extrem, fiind nevoită să-și sune captorii de fiecare dată când efectua un serviciu pentru a colecta beneficiul primit.

Deținutul a bătut-o și a violat-o ori de câte ori dorea, fiind obligată să avorteze de două ori. Cuplul de romani sunt acuzați de o infracțiune de trafic de persoane în scopul exploatării sexuale și se afla in arest preventiv.

Ancheta a început în februarie anul trecut. Agenții au primit o solicitare din partea procurorului pentru cooperare internațională a Parchetului General al statului, în care au comunicat existența unui ordin european în care erau interesați să cunoască toate informațiile posibile despre deținuți. Prin urmare, anchetatorii au început demersurile precise și au verificat activitatea infracțională a cuplului.

Poliția a constatat că victima fusese capturată de cuplu din România sub promisiunea unei munci decente și a unor condiții economice mai bune. La sosirea în Spania, a fost forțată să practice prostituția sub amenințări și constrângeri.

Avea un program stabilit de cei doi deținuți, fiind transferată pe un drum din orașul unde locuiau captorii, unde era obligată sa stea de la 10:00 la 20:00. Agenții au reușit să detecteze controlul extrem la care a fost supusă victima, de fiecare dată când a efectuat un serviciu, fata trebuia să-și cheme proxeneții, pentru ca acesta sa încaseze banii făcuți de fata.

Când victima a refuzat să efectueze practici sexuale sau au văzut-o vorbind cu cineva din țara de origine, a fost bătută, hărțuită și umilită de deținut, suferind abuzuri constante, indiferent de starea ei de sănătate. Deținutul a violat-o pe femeie în mai multe rânduri, rămânând de două ori gravidă și fiind obligata să avorteze, astfel încât să continue să profite de exploatarea acesteia.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Andrei Marian Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s