🇮🇳💥🇵🇰Tensiuni violente între India și Pakistan! Cel puțin 10 Militari și-au pierdut viața!

Guvernul Pakistanului a raportat joi moartea a trei soldați pakistanezi și doi civili într-o confruntare armată transfrontalieră cu India în regiunea disputată a Kașmirului.În schimbul de focuri, cinci soldați indieni și-au pierdut viața, deși un purtător de cuvânt al țării asiatice a refuzat sa confirme aceasta informație transmite Reuters.

În cel mai rău caz, numărul de decese se ridică la un total de zece într-una dintre cele mai sângeroase întâlniri dintre cele două țări până în acest an.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Forțelor Armate pakistaneze, armata indiană a început sa tragă focuri de arma, în așa-numita linie de control (LOC). „Un schimb intermitent de focuri”, a adăugat el. Purtătorul de cuvânt indian a acuzat Pakistanul de încălcarea acordului dintre cele doua tari și a cerut încetarea focului dintre cele două națiuni.

Cele cel puțin zece decese au loc într-o perioada continua de creștere, cea mai mare între India și Pakistan, după abolirea statutului special pentru Kașmir.

O dizolvare a autonomiei care a fost însoțită de o întrerupere totală a comunicațiilor din regiunea majorității musulmane, care a provocat proteste importante in India.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Ghicioi Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s