🇷🇴🇮🇹Italia: O româncă de 37 de ani l-a înjunghiat pe iubitul ei italian, în vârstă de 74 de ani!

O româncă în vârstă de 37 de ani l-a înjunghiat pe iubitul ei italian, în vârstă de 74 de ani, din cauza geloziei acestuia, scrie libertatea.ro.Incidentul a avut loc în orașul Foggia, a notat gazetaromanesca.com. Medicii au fost chemați de urgență pe Via San Severo pentru a-l salva pe bărbatul înjunghiat de iubita lui.

Românca a fugit, dar a fost găsită rapid de autorități. Ea le-a mărturisit polițiștilor totul și chiar a indicat cuțitul cu care și-a înjunghiat iubitul, pe care-l aruncase într-un coș. Înainte să-l taie, i-a dat câteva palme!

Tânăra a explicat că l-a înjunghiat pe bărbat din cauza geloziei excesive a acestuia. Ea a povestit că bătrânul era foarte gelos și o acuza frecvent că se culcă cu alți bărbați.  Femeia plecase în cursul zilei de acasă, după o ceartă puternică pe această temă.

Ea s-a întors apoi acasă, în jurul orei 6 dimineața, în stare de ebrietate și și-a amintit de cearta din ziua precedentă. Femeia l-a trezit bărbat și i-a dat câteva palme.

Românca nu s-a putut stăpâni și a început să-i adreseze jigniri. Bărbatul a vrut să reacționeze, dar femeia a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe acesta. Când a văzut că totul se agravează, ea a decis să fugă de acasă. 

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Anton Cristian Petrea corespondent WordPress la Roma

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s