🇷🇴Bistrița Năsăud: Un tânăr și-a lovit iubita și a urcat-o cu forța în mașină! Polița l-a reținut pe agresor!

Un tânăr din Viișoara, județul Bistrița-Năsăud, a fost reținut de Poliție, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe. Și-a lovit iubita și a urcat-o cu forța în mașină.Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, Poliția a fost sesizată miercuri seara de către o femeie, de 41 de ani, din Viile Tecii, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost lovită de fostul concubin, un tânăr de 28 de ani, din Viișoara, în timp ce se afla în fața unui local situat în municipiul Bistrița și urcată, împotriva voinței ei, într-un autoturism, apoi deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost depistat pe o stradă din municipiul Bistrița, în autoturismul condus de acesta fiind identificată și tânăra, de 21 de ani, din Viile Tecii. Cei doi au fost conduși la sediul unității de poliție, pentru lămuriri.

Joi, față de tânărul din Viișoara a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe, fiind reținut pentru 24 de ore.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s