🇷🇴Liviu Pleșoianu atac la Dăncilă: “Alături de mine sunt toți ROMÂNII LIBERI, din PSD și din afara PSD”…

Pleșoianu îi transmite un mesaj Vioricăi Dăncilă, făcând diferența între… prima Viorica Dăncilă, din primul an al mandatului:”Doamna Dăncilă#2 nu e candidata oamenilor care au votat PSD în 2012 și 2016! E candidata partidului CEX și a unor înstelați însetați de putere…”, scrie Pleșoianu, completând ”În altă ordine de idei, să-i transmită cineva doamnei Dăncilă#2 că știu că știe cum arată sondajele reale”.

Pleșoianu atrage atenția că azi, 15 august, ar trebui să ne aducem aminte de cel mai cunoscut martiriu pentru țară și credință din istoria noastră – cel al Constantin Brâncoveanu și al familiei domnitorului creștin.

”Capul plecat sabia nu-l taie”… „Fă-te frate cu dracu’ până treci puntea”… Un popor pentru a cărui religie și demnitate s-au sacrificat Brâncoveanu și fiii săi nu ar trebui să aibă în uz expresiile de mai sus – Poporul pentru care au murit Brâncovenii nu ar trebui să aleagă în fruntea statului SLUGI…”, scrie Liviu Pleșoianu.

Liviu Pleșoianu consideră că 2019 este ”momentul adevărului unei națiuni!” Momentul în care ”cei mai mulți dintre români își vor trage seva demnității din jertfa Brâncovenilor sau…”

”Sau momentul în care cei mai mulți dintre români vor considera că Brâncovenii și-au pierdut capetele pentru că n-au fost în stare să fie #progresiști, pentru că „nu au știut să se facă frați cu dracu’ ca să treacă puntea”, ori pentru că n-au știut „să plece capul pentru ca sabia să nu-l taie”…”, scrie deputatul, într-o postare pe pagina sa.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Carmen Avram Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s