🇷🇴O handbalistă de la CSS Caracal se află pe pe lista fetelor obligate să se prostitueze de o rețea de proxeneți destructurată de DIICOT.

Cazul ”Caracal” scoate la iveală detalii înfiorătoare despre modul în care rețelele de infractori acționează în această zonă a țării și nu numai. Proxeneții agățau fete cu vârste cuprinse între 14-18 ani, le violau și le șantajau cu înregistrările partidelor de sex.

Printre victimele rețelei destructurate de DIICOT în 2012 se numără și o handbalistă de la CSS Caracal. Aceasta a fost prinsă în plasa infractorilor cu ajutorul lui N.T., un angajat al ISU Olt, care apare în înregistrările telefonice aflate la dosar.

Tânăra a fost șantajată și obligată să presetze servicii sexuale pentru cetățeni americani de la Baza Deveselu și austrieci, conform datelor aflate în dosar.

„Printre clienţii doritori de servicii sexuale se aflau în mod frecvent cetăţeni străini de naţionalitate austriacă şi americană, care erau detaşaţi în legătură cu serviciul pe raza municipiului Caracal şi comuna Deveselu, judeţul Olt”, se arată în referatul procurorilor care se ocupă de caz.

Victima infractorilor a căzut și prietena cea mai bună a handbalistei, care a fost obligată să întrețină relații sexuale cu peste 500 de bărbați.

În total, peste 30 de fete au ajuns să se prostitueze de către cei 6 membri ai rețelei coordonate de Daniel-Marinel Bogdan. Acesta avea planuri mari pentru fete. Marea miză era ca acestea să ajungă în țări din Europa de Vest, acolo unde urmau să devină mame surogat. Pentru a fi scoase din țară, ele urmau să se căsătorească de conveniență cu unii dintre interlopi. Acest lucru urma să se întâmple și cu sportiva dacă DIICOT nu ar fi destructurat la timp rețeaua.

Liderul grupării a murit în penitenciar la scurt timp după ce a fost condamnat. Sora bărbatului susține că Bogdan a fost ucis pentru că urma să dezvăluie identitatea adevăraților coordonatori ai rețelei.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s