🇫🇷🇪🇸Paris: Amenințare terorista într-un zbor pe ruta Paris – Barcelona!

Un zbor Paris-Barcelona a fost anulat după arestarea unui bărbat care a urcat la bordul aeronavei cu un cuțitToți pasagerii au fost evacuați din aeronavă, iar poliția a făcut o cercetare minuțioasă în interior, dar nu a găsit nimic suspect. În orice caz, zborul a fost amânat până vineri. Aceasta a necesitat căutarea de soluții de cazare pentru călători.

Un zbor al companiei Transavia între Paris și Barcelona a fost anulat joi prin arestarea unui bărbat care a urcat la bordul aeronavei cu un cuțit de ceramică.

O purtătoare de cuvânt a Aeroporturilor din Paris (ADP) a explicat pentru Efe că un membru al familiei presupusului atacator a sunat cu puțin timp înainte să avertizeze că suspectul intenționează să comită un atac terorist.

Purtătorul de cuvânt a declarat că, în spatele acestui incident, care a avut loc după ora 18.00 local (16.00 GMT), ar putea exista o dispută în familie.

Toți pasagerii au fost evacuați din aeronavă, iar poliția a făcut o cercetare minuțioasă în interior, dar nu a găsit nimic suspect. În orice caz, zborul a fost amânat până vineri. Aceasta a necesitat căutarea de soluții de cazare pentru călători.

Restul operațiunilor care au avut loc pe aeroportul de la Orly nu au fost afectate, potrivit ADP. Stația „RTL”, care a fost cea care a dezvăluit informațiile, a indicat că familia bărbatului arestat a alertat compania care administrează aeroportul în urma unei dispute civile. Suspectul nu se afla in arhivele pentru terorism, dar are un istoric de crimă comună.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Andrei Marian Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s