🇷🇴🔥Incendiu la Spitalul Municipal Oradea. 24 de bolnavi, evacuați, dintre care 3, cu arsuri grave!

În noaptea de joi spre vineri, la secția exterioară de Psihiatrie a Spitalului Municipal Oradea a izbucnit un incendiu, 24 de pacienți au fost evacuate, iar trei au arsuri grave și intoxicații cu fum.Din primele cercetări, se pare că focul ar fi izbucnit de la o țigară. Potrivit mediafax.ro, la UPU Oradea au ajuns și doi angajați ai spitalului care au suferit vătămări ca urmare a incendiului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca, a declarat, potrivit mediafax.ro,  că pompierii bihoreni au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, pentru localizarea și stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un salon cu patru paturi de la Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Municipal Oradea.

„O persoană a suferit arsuri de gradul III pe 40% din suprafața corporală, una arsuri de gradul II la nivelul feței și căilor respiratorii iar cea de-a treia victimă a fost intoxicată cu fum. Cauza probabilă a incendiului a constituit-o fumatul în locuri nepermise”, a spus Roșca.

De asemenea, doi angajaţi ai spitalului, un asistent medical şi un îngrijitor, care au intervenit la evacuarea pacienților, iar apoi s-au simțit rău, au fost transportați la UPU, iar la nivelul Spitalului Clinic Municipal ”Gavril Curteanu” Oradea a fost declanșată o anchetă internă pentru verificarea împrejurărilor în care o persoană ar fi putut fuma la Psihiatrie, deși acest lucru este interzis.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat se Ghicioi Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s