🇺🇸🇮🇱Trump comandă! Israel executa! Israel a interzis accesul în ţară a două membre ale Congresului Statelor Unite!

Tzipi Hotovely, adjunctul ministrului israelian de Externe, a informat joi că Israelul a decis să nu permită accesul lui Ilhan Omar şi Rashidei Tlaib, membre ale Congresului american, în această ţară, ca urmare a declaraţiilor acestora referitoare la Statul Israel, potrivit The Times of Israel.„Israelul a decis: nu le vom permite celor două membre ale Congresului să intre în ţară”, a declarat Hotovely. „Nu vom permite ca cei care neagă dreptul nostru de a exista în această lume să intre în Israel. În principiu, această decizie este una justificată”.

Ilhan Omar şi Rashida Tlaib, membre ale Partidului Democrat, aveau programată o vizită în Israel şi Cisiordania la finalul acestei săptămâni.

The Times of Israel notează că această decizie a fost luată, cel mai probabil, ca urmare a presiunilor preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, care solicitase ca celor două să nu li se permită accesul în Israel.

„Ar fi un semn de mare slăbiciune dacă Israelul le-ar permite lui Omar şi Tlaib să facă această vizită. Ele urăsc Israelul şi poporul israelian şi nimeni nu poate face sau spune ceva care să le schimbe părerea”, a spus Trump pe Twitter.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Ghicioi Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s