🇩🇪🇷🇴Germania: Un român a atacat un biciclist cu o bară de fier…

Un român de 34 de ani a atacat un biciclist cu o bară de fier în orașul german Karlsruhe, iar apoi i-a atacat și pe polițiștii care au intervenit, rănind și câinele echipajului, informează presa locală.Anterior, bărbatul ar fi încercat să atace conducătorul unui scuter și un șofer. Biciclistul a fost atacat fără motiv de către agresor, fiind transportat la spital din cauza rănilor.

Intervenția poliției l-a înfuriat mai tare pe român, care i-a atacat pe agenți, iar aceștia au ajuns și ei la spital pentru tratarea rănilor suferite. Din cauza agresivității acestuia, s-a intervenit și cu un câine de poliție, romanul a încetat să-l stranguleze pe bietul animal, acesta find rănit ușor de agresor.

În cele din urmă, polițiștii germani l-au încătușat pe bărbat și l-au transportat la spital pentru a-i fi tratate rănile, iar acesta a rămas internat sub supraveghere.

În acest moment nu se cunoaște exact de la ce a început totul, însă poliția nu exclude ca agresorul să sufere de o tulburare psihică.

În ceea ce privește atacul împotriva biciclistului și a polițiștilor, investigațiile au fost inițiate de Parchetul Karlsruhe pentru vătămări corporale periculoase, care sunt conduse de parchetul Kriminalpolizei Karlsruhe în prezent.

Conaționalul nostru a fost arestat și dus direct la un spital de psihiatrie pentru investigații amănunțite, anchetatorii cred ca acesta este bolnav psihic.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s