🇷🇴Gabriela Firea: Noi nu fugim de la Guvernare, rămânem in familie!

Gabriela Firea a declarat pentru Mediafax, că nu a fost clar de unde au pornit neînțelegeriile cu ALDE, dar cert este că PSD nu poate pleca de la guvernare doar pentru că peste trei săptămâni ar putea să fie demis Cabinetul Dăncilă prin moțiune de cenzură, motiune care deja Tăriceanu a anunțat ca o va susține.„În amintirea momentelor frumoase nu e bine să stricăm ce a fost frumos între noi. Nu știm ce decizii se iau în continuare, dar nu vom rupe noi alianța, nu facem noi pasul către divorț, nu părăsim noi familia”, a spus Gabriela Firea, după ședința Cex PSD, potrivit Mediafax.

Întrebată de unde au pornit neînțelegerile cu ALDE, Firea a spus: „Foarte clar nu s-a înțeles, doar divergența la prezidențiale. Înțelegem că dl. președinte Tăriceanu a vrut să candideze, acum auzim că e alt candidat, sunt deciziile lor și vor răspunde în fața electoratului lor”.

„Dacă va fi să fie o cădere a Guvernului prin moţiune de cenzură nu avem ce să facem la acel moment, dar a pleca înainte, a părăsi guvernarea până la o posibilitate politică nu cred că ar fi fost înţelept. E un fel de situaţie ca cea pe care o cunosc şi copiii mici şi explicată de povestitor prin drobul de sare. Noi acum ar trebui să fugim de la guvernare în ideea că peste două-trei săptămâni oricum vom pleca prin moţiune? Nu! Haideţi să vedem ce se întâmplă!”, a spus Gabriela Firea.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Carmen Avram Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s