­čçĚ­čç┤Tarom: R─âzvan Cuc a anun╚Ťat c─â 300 de posturi aferente direc┼úiilor de achizi┼úii, economic─â ┼či comercial─â vor fi restructurate!

R─âzvan Cuc, ministrul Transporturilor a declarat, luni, ├«n cadrul unei conferin┼úe de pres─â, c─â 300 de posturi aferente direc┼úiilor de achizi┼úii, economic─â ┼či comercial─â vor fi restructurate de c─âtre consiliul de administra┼úie. Acesta anun┼ú─â ca va mai restructura ┼či posturile de conducere din CNAIR.ÔÇ×Restructur─ârile se vor face cu prec─âdere de la direc┼úia comercial─â, direc┼úia de achizi┼úii ┼či direc┼úia economic─â. Misiunea este grea, trebuie s─â uite de trecutul pe care ├«l are Tarom ┼či s─â nu fie implicate emo┼úional pentru c─â a┼ča nu va face nimicÔÇŁ, a declarat Cuc.

Ministrul Transporturilor a mai precizat că vor fi restructurate 300 de posturi, iar acestea doar pentru început, întrucât din cei 470 de angajaţi ai departamentelor tehnice, mulţi nu lucrează la întregul lor potenţial. De asemenea, ministrul vrea să înfiinţeze un centru separat pentru anagjaţii din domeniul tehnic pentru a le permite să lucreze pentru mai multe companii în afară de Tarom.

Ministrul a anun┼úat restructur─âri ┼či ├«n cazul posturilor de Companiei Na╚Ťionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru c─â nu se respect─â termenele proiectelor asumate.

├Än privin┼úa celor care ├«┼či vor pierde locurile de munc─â, R─âzvan Cuc crede c─â dac─â sunt competen┼úi, ├«┼či vor g─âsi cu siguran┼ú─â de lucru ├«n alt─â parte.

Redactor Robert B─âlan articol publicat de Sonia Iv─ânescu

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul t─âu Google. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s