🇷🇴Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, ar renunța la prezidențiale, locul său putând fi cedat Danei Gârbovan…

Traian Băsescu, face un anunț halucinant:„Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, ar renunța la prezidențiale, locul său putând fi cedat Danei Gârbovan, judecătoarea propusă pentru portofoliul Justiției”.

”Am dubii că Dăncilă va mai candida”, a declarat fostul președinte, care își expune suspiciunile:  ”Mie mi s-a părut nefirească demisia din magistratură, atât de rapidă, și fără să se consulte cu președintele Iohannis, ca să știe dacă o acceptă sau nu”.

Mi s-a părut ori pripită, ori ținta nu este ocuparea funcției de ministru al Justiției, spune Băsescu.

”A fost prea în viteză demisia din magistratură și mă gândesc la o eventuală candidatură din partea PSD la prezidențiale”, spune experimentatul politician.

Iar, culmea, adversarul prin definiție al PSD ridică miza presupunerii sale – ”turul 2”!

”Dacă PSD recurge la o formulă de mare prestigiu, cum e Dana Gârbovan, poate să intre în turul 2”, a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

De altfel, spre surprinderea – și chiar nemulțumirea!  – fanilor săi, Traian Băsescu a declarat ferm – ”Eu o susțin pe Dana Gîrbovan la Justiție”.

”Dana Gîrbovan – o soluţie a echilibrului în justiţie, dar decizia este la Iohannis”, scrisese anterior Băsescu pe Facebook, numind-o pe Gîrbovan un ”judecător experimentat şi echilibrat în funcţia”.

Băsescu îsi pune ”mari speranţe că Dana Gârbovan va reuşi să corecteze lacunele din justiţie, lacune care erau evidente încă de la terminarea mandatului meu”.

”Eu cred că numirea unui judecător la Justiţie este un lucru bun, iar dacă judecătorul este Dana Gârbovan, un magistrat echilibrat, cu atât mai bine”.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Carmen Avram Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s