🇷🇴Milostiva Dăncilă a plecat să strângă semnături la sfințirea unei mănăstiri!

Șefa PSD, Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale, a plecat, din nou, joi, prin țară, la strâns de semnături.Primul popas, la Brașov, la Sfinţirea Mănăstirii “Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul” din satul Breaza, comuna Lisa. După ce se va ruga să ajungă la Cotroceni și va încerca să-i convingă pe localnici să o susțină, va merge în județul Argeș la o ședință locală CEx al PSD, urmată de o participare la ziua comunei Bogați.

Ajunsa la Brasov, Premierul Viorica Dăncilă a avut un dialog halucinant cu un localnic din orașul de sub Tâmpa.”Cum aţi venit de la Bucureşti?”, a întrebat acesta. „Dar de ce vă interesează acest lucru?”, a răspuns premierul. „Mă interesează, pentru că acum, vara, şi iarna, drumul de la Bucureşti în Ţara Făgăraşului durează şi şapte ore”, a răspuns acesta.

 „Şi noi facem toate eforturile pentru a face Autostrada Ploieşti – Comarnic. (…) De 30 de ani nu s-a făcut nimic, încerc să fac lucruri pe care alţii nu le-au făcut.  Iar dacă dumneavoastră luaţi ceea ce s-a făcut de PNL, de PDL, şi ceea ce a făcut PSD-ul, o să vedeţi diferenţe de kilometri(…) Cred că politica e de o parte, biserica e de o parte. Eu am venit aici să mă rog şi am venit la această slujbă minunată”, a declarat premierul.

Viorica Vasilica Dăncilă a participat joi la Sfinţirea Mănăstirii „Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul” din satul Breaza, comuna Lisa, judeţul Braşov. Mai mulţi localnici au vrut să afle de la premier informaţii despre infrastructură, unul dintre aceştia atenţionând-o pe Viorica Dăncilă că pe drumul Braşov – Sibiu mor mulţi oameni din cauza accidentelor.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Andrei Marian Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s