🇷🇴Monica Krueger catre Tăriceanu: “Ne-am saturat de JAVRE ca tine!”

”Eeeeeee…. uite ca jevruța asta de #Trădiceanu a reușit să mă înfurie!…”, a exclamat cunoscuta internaută din Germania, Monica Krueger.Pe Monica a revoltat-o reacția lui Tăriceanu după declarația de aseară a Vioricăi Dăncilă.

”Ce mesaj mirobolant pune această gânganie, care se face că își uită trecutul mirobolant?”, scrie Krueger.

Iată mesajul lui Tăriceanu, la care se referă internauta: ”Dragă Viorica, ți-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de dl Iohannis. Fără mine…”.

”Băi, scârnăvie, când PSD-iștii ți-au dat voturi ca să intri în parlament, ți-a plăcut, nu?! Când PSD-ul te-a făcut al doilea om în stat iar ți-a plăcut, nu?!”, îl pune la colț Monica Krueger.

Iar în privința viitorului politic, internauta din Germania îl lovește exact unde-l doare pe liderul ALDE: ”Păi ai tu impresia că mai pupi Parlamentul la anu?! Pe bune? Așa crezi tu și gașca de trădători?! Eheeeee….”.

Mesajul Monicăi Krueger este foarte dur – și în el se vede spiritul german adevărat, nu balcanisme:

”Păi ne-am cam săturat de javre ca tine pentru care primează interesul personal, pentru interese meschine și mici, uitând de țară și popor!”, scrie Monica Krueger.

Ultima parte a mesajului este însă mai din zona Bucureștilor, mai directă și ”din popor”: ”Ești o j a g a r d e a, bă!”.

”Dar mai vorbim…”, închei ”împăciuitor” Monica Krueger. ”Până atunci, un sincer și călduros „Hai sikt…”, cu toată dragostea desigur!”.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s