🇷🇴Reșița: Copii amenințați și urmăriți de un individ violent, cu un cuțit!

Incident șocant în vestul țării! Mai mulți tineri au fost amenințați de un bărbat extrem de violent, înarmat cu un cuțit.Totul s-a petrecut în cursul zilei de ieri, în Reșița! Mai mulți copii care se aflau în Parcul Copilului din cartierul reşiţean Lunca Bârzavei, au fost fugăriți de un barbat înarmat cu un cuțit.

Aceștia au reușit să intre în scara unui bloc de pe Aleea Gutâi, iar la etajul patru un tânăr le-a deschis ușa, aceștia intrând într-un apartament. Băiatul de 17 ani care a închis rapid ușa și a sunat la 112. Agresorul, extrem de violent a lovit cu pumnii și picioarele ușa imobilului, după care a încercat să fugă. 

La scurt timp, agresorul, un bărbat de 49 de ani din Reșița, a fost prins pe o stradă din zona Parcului Siderurgistului de către polițiști, acesta având un cuțit asupra lui. Acesta estte acuzat de mai multe infracțiuni.

”Ieri 28 august, Poliția municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a distrus ușa de intrare într-o locuință și a agresat fizic mai multe persoane. Din verificările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Reșița, aflându-se pe o stradă din municipiu, în stare de ebrietate, ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și lovit o minoră de 15 ani.  Totodată, acesta ar fi amenințat și agresat fizic încă trei tineri, unul de 18 ani și un minor de 15 ani și distrus ușa de acces într-un imobil în care se aflau tinerii. De asemenea, bărbatul ar fi proferat acte și gesturi obscene în public, producând indignarea trecătorilor”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul de 49 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s