🇷🇴Teleorman: Cadavru in putrefacție descoperit intr-o cultură de viță de vie!

Un cadavru aflat în putrefacție a fost descoperit într-o cultura de viță de vie din județul Teleorman!Localnicii din satul Tecuci, comuna Balaci sunt cei care au anunțat poliția. Se pare că este vorba despre o persoană de sex feminin.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Teleorman au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că în satul Tecuci, comuna Balaci, într-o cultură de viță de vie, a fost găsit un cadavru de femeie, aflat în stare de putrefacție.

În urma cercetării efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba despre un ”cadavrul de sex feminin, aflat în avansată stare de putrefacție”.

”În acest moment persoana nu a fost identificată, urmând a fi efectuate autopsia și analize suplimentare în vederea stabilirii identității”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Daniela Pășu.

Sesizarea a fost înregistrată în evidențele Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, în cauză efectuându-se cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s