🇷🇴București: 🔥Incendiu violent in Pipera! Sute de oameni, au fost evacuați…

Un incendiu puternic a izbucnit vineri în Capitală, în zona Pipera, spre finalul bulevardului Dimitrie Pompeiu, la o hală.Zece mii de metri pătraţi sunt afectaţi de incendiul izbucnit vineri la o hală de pe strada Biharia din sectorul 1 al Capitalei, în zonă intervenind în prezent 27 de maşini de stingere, patru autoscări de intervenţie la înălţime, patru maşini de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov. 

Incendiul este localizat, nu mai există pericolul ca acesta să se propage la clădirile învecinate. Intervenim pentru lichidarea acestuia”, a declarat Bogdan Toma, purtător de cuvânt ISU București.

La fața locului au fost trimise 12 autospeciale. În zonă sunt degajări mari de fum, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

La misiunea de stingere intervin 16 mașini de stingere, 4 descarcarcerari, 4 autoscari și 2 ambulante SMURD. 

IGSU a emis un mesaj RO-ALERT: ”Incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1, cu degajări masive de fum. Ocoliţi zona, eliberaţi căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie”.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s