🇷🇴Eugen Teodorovici: “Vreau să schimb mentalitatea bărbaţilor în privinţa femeilor!”

Preşedintele Executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat în cadrul conferinţei Organizaţiei Femeilor Social Democrate că îşi păstrează dorinţa de a candida pentru preşedinţia acestui for. Acesta spune că îşi doreşte să schimbe mentalitatea bărbaţilor în privinţa femeilor.„Vă spun ca bărbat, am spus şi o să spun în continuare şi nu îmi retrag dorinţa aceasta de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizaţia de femei PSD, pentru că vreau să devin preşedintele organizaţiei. Eu o să candidez sigur”, a declarat Eugen Teodorovici, vineri, la Constanţa, în cadrul conferinţei Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD).

„Vorbea Rovana de egalitatea de gen. N-o să mă auziţi niciodată spunând acest lucru. Eu o să mă lupt pentru a schimba mentalitatea bărbaţilor cu adevărat. Acolo e problema. Nu număr egal femei-bărbaţi, ci felul în care bărbaţii vă simt aproape şi vă respectă ca pe un semen, ca pe ei înşişi. Să nu picaţi în această capcană politică. Eram în ieri în Argeş şi în discuţie cu un primar foarte ferm pe poziţie, vehement. Aştia sunt băbraţii care iubesc femeile cel mai mult. Ăştia care se dau pe lângă şi încearcă să vă cucerească şi să vă folosească uneori. Pentru că ştim cu toţii că bărbaţii ştim că femeia te ridică, femeia te coboară. Asta nu înseamnă că un număr mai mare îţi dă mai multe şanse”, a mai spus acesta.

La conferinţa OFSD din Constanţa mai participă şi liderul PSD, premierul Viorica Dăncilă, şi secretarul general al partidului Mihai Fifor.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s