🇷🇴Elena Udrea își va boteza fetița născuta in Costa Rica!

Elena Udrea s-a hotărât să își boteze fetița chiar atunci când va împlini vârsta de un an.Astfel că Eva Maria va fi creștinată de ziua ei, pe 20 septembrie. O dată cu botezul și aniversarea, fetița va avea parte și de ceremonia numită în tradiția românească ”ruperea turtei” pentru fetițe, atunci când ele împlinesc vârsta de un an, informează evz.ro. 

Udrea a ținut neapărat să organizeze un triplu eveniment, chiar dacă asta a presupus să întârzie botezul două luni după venirea sa acasă.

Nu se cunosc încă nașii, așa cum nu se știe nici unde va fi botezată copila. Există o discreție totală asupra acestor aspecte, așa cum este și prezența Elenei Udrea de când a venit din Costa Rica.

Fostul ministru al Turismului a renunțat chiar să mai posteze și pe Facebook, deși, înainte, era o prezență activă pe rețeaua de socializare.

Potrivit unor surse citate de evz.ro, Elena Udrea este fericită deoarece își poate creștina fetița în România, lucru pe care și l-a dorit încă de când era însărcinată. Atunci, fostul ministru al Turismului chiar a făcut declarații în acest sens.

Condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a fugit în Costa Rica încă de la începutul anului, când încă nu își aflase sentința defintivă.

Iubitul ei, Adrian Alexandrov, declara în urmă cu câteva luni că Elena Udrea va naște în Costa Rica și că fetița lor va avea dublă cetățenie.

„Momentan ne focusăm pe nașterea fetiței, urmând să vedem unde vom face botezul și sperăm ca vara viitoare, când o să fie și Elena în formă, să plănuim nunta. Sper să se întample acestea în România. Nașterea, sincer, nu cred că se va “întâmpla în România. Sunt șanse mari să nască fetița în Costa Rica. Va avea dublă cetățenie, costaricană și română. Eu voi primi dublă cetățenie și Elena la fel”, a spus iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Carmen Avram Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s