🇦🇺Australia: O femeie in vârsta omorâtă de cocoș in timp ce strângea ouăle!

Cazul tulburător i s-a întâmplat unei femei în vârstă din Australia în timp ce strângea ouăle din coteţul găinilor. Cocoșul și-a înfipt ciocul și i-a perforat o venă varicoasă, provocând o sângerare fatală.Pentru a proteja familia, numele și vârsta reală a femieii decedate, nu au fost făcute public. Incidentul şocant a stârnit reacţii de avertizare publică cu privire la „animalele domestice inofensive” care pot totuşi ucide.

Un profesor la Universitatea Adelaide din Australia și expert în criminalistică  studiază cazurile de decese provocate de animale și a încercat să explice și cazul unei femie care a murit după ce o pisică a zgâriato pe un piciorşi doreşte să avertizeze asupra pericolelor la care se expun oamenii care au în preajmă animale.

„Înainte de toate vreau să încurajez oamenii în vârstă care au vene varicoase să scape de ele printr-o intervenţie chirurgicală simplă, întrucât mai ales ei sunt vulnerabili, venele lor se sparg uşor”, a spus acesta.

„Iar vârstnicii cu vene varicoase nu sunt vulnerabili doar la atacurile din partea animalelor: cercetările noastre au arătat că unii dintre ei au sângerat până la moarte doar pentru că s-au lovit la picior prin preajma casei.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Ghicioi Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s