🇷🇴Eugen Tomac, despre Tăriceanu: După ce l-a folosit Dragnea ca pe o cârpă a venit rândul lui Dăncilă!

Preşedintele PMP Eugen Tomac a afirmat că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a picat într-o capcană, deoarece după ce a fost folosit de Liviu Dragnea pe post de „cârpă politică”, acum „a venit şi rândul lui Dancilă să-l umilească într-un hal fără de hal”.„Îmi place tot mai mult şi mai mult această capcană în care a picat Tariceanu. După ce l-a folosit Dragnea ca pe o cârpa politică, acum a venit şi rândul lui Dancilă să-l umilească într-un hal fără de hal, lasându-l fără partid şi, mai nou, fără parlamentari care fug disperaţi la PSD pentru funcţii în stat, a scris Eugen Tomac, luni, pe Facebook.

Liderul PMP a adăugat că PSD sfidează din nou românii prin propunerea lui Teodor Meleşcanu la şefia Senatului.

„PSD sfidează totul şi-l pune al doilea om în stat pe Meleşcanu, cel care de două ori a umilit milioane de români, la alegerile prezidenţiale din 2014 şi europarlamentare din 2019, îngrădindu-le dreptul la vot şi aruncând în aer toată politica externă a României. Este tot mai clar că Dăncilă trebuie trimisă acasă prin moţiune şi scoasă din politică, odată cu Meleşcanu, pentru totdeauna!”, a conchis Tomac.

Grupul senatorilor PSD a decis să îl nominalizeze pe fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu la şefia Senatului. Viorica Dăncilă a precizat că locul a aparţinut ALDE, iar PSD vrea să fie corect şi să respecte acest lucru.

Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului. Forul legislativ nu a votat încă propunerea pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s