🇷🇴Maramureș: VIDEO-Un preot a fost snopit in bătaie de primarul comunei Oncești și fiul acestuia!

Un nou scandal în Maramureș în care este implicat un primar, după cel în care primarul din orașul Cavnic, Vladimir Petruț, a fost acuzat de un cetățean că i-a intrat în casă și, mai mult, l-a agresat.De data aceasta, scandalul a avut loc în timpul unei nunți, protagoniștii fiind primarul comunei Oncești, Matei Godja, fiul acestuia și un alt bărbat din localitate.

Potrivit unui martor prezent la eveniment, totul ar fi început după ce bărbatul agresat, un preot, ar fi întrebat un ospătar al localului deținut de familia Godja dacă aperitivul este comestibil pentru că, potrivit martorului, nu arăta proaspăt. Scenele care au urmat sunt demne de filmele cu interlopi din anii ’70.

Primarul comunei, împreună cu fiul său și încă un bărbat s-au dus țintă spre locul în care era așezat preotul, urmând un schimb de replici. La un moment dat, fiul primarului se apleacă pentru a-i spune ceva la ureche presupusei victime, după care pare că îl mușcă de ureche. Momentele tensionate au mai durat câteva minute, într-un final cei trei lăsându-l în pace pe bărbat.

Imaginile video care au surprins întreaga scenă au fost publicate pe site-ul de socializare Facebook, pe pagina Atac la Cenzura.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s